“It’s yachting, not cruising” Enjoy the difference. 

SeaDream Yacht Club skiljer sig från kryssning med större fartyg. SeaDream Yacht Club äger två lyxiga fartyg där de 95 passagerarna passas upp av en lika stor besättning som är extremt professionell och ger bästa möjliga service. Känslan är att ni är på er egen privata yacht. 

Fartygen ligger ofta i hamn till sent på kvällen för att ge passagerarna möjlighet att uppleva det lokala kvällslivet. 

Ombord på SeaDream bor ni i rymliga och bekväma sviter med havsutsikt. Samtliga har TV, dvd-spelare, musikanläggning med ett stort utbud samt fri minibar. Ni väljer själva om ni önskar äta i den eleganta matsalen eller ute på däck. 

Nästan allt är inkluderat i priset: utsökta gourmetmåltider, champagne, väl utvalda internationella viner, drinkar och dricks. Fartygen kryssar i Medelhavet under sommaren och i Karibien under vintern. Passagerarna kommer från hela världen. 

Var så aktiv eller så avslappnad som du vill och upplev den ultimata lyxen, integritet och välbefinnande. Den nedfällbara marinan i aktern är populär för bad och vattensporter och den fina spa-avdelningen erbjuder många olika behandlingar. 

Här finns inga fasta mattider, bordsplaceringar eller klädkoder. Ni äter när det passar er och med det sällskap ni själva väljer. D.v.s. ni klär er bekvämt och snyggt utan några formella krav. 

Att kryssa med SeaDream passar främst för par som uppskattar lyx i intim och avslappnad miljö och som uppskattar att besöka små pittoreska hamnar långt ifrån massturismen.

 

KONTAKTA OSS

för information och bokning

Tel: 08-400 25 280

info@travelroom.se