5-stjärniga Seabourns kryssningsfartyg påminner om stora privata yachter. Det här är kryssningen för dig som söker någonting utöver det vanliga. Rederiet anses allmänt som ett av de absolut bästa i världen. Seabourn har flera fartyg, de mindre som tar 200 gäster och de större som tar 600 gäster. Sviterna är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter och nästan allting ingår i priset – gourmetmåltider, viner, champagne, drinkar, underhållning och dricks till den ytterst professionella personalen.


Stämningen ombord är elegant och intim. Fartygens mindre storlek gör det också möjligt att besöka små pittoreska hamnar som de större fartygen inte kan gå till. Några kvällar i veckan klär gästerna upp sig i smoking. De övriga kvällarna råder informell klädstil, men de flesta väljer ändå att byta om till något festligt till middagen. Ombord finns inga fasta tider och platser för måltiderna. Välj mellan att inta era måltider vilken tid ni vill, på vilken restaurang ni vill ombord och vilket sällskap ni önskar sitta med.

Ombord finns gym, SPA, pool och i aktern kan man fälla ut en marina för bad och vattensporter. På kvällstid erbjuds pianobar, casino, dans till orkester och underhållning med förstklassiga artister.

 

KONTAKTA OSS

för information och bokning

Tel: 08-400 25 280

info@travelroom.se