Star Clippers är perfekt för nygifta, par och barnfamiljer som uppskattar att vara i närheten av havet, en personlig och familjär miljö, god mat och pittoreska hamnar. Star Clippers är ett svenskägt rederi med fokus på seglingskryssningar ombord på moderna fullriggare som seglar i Medelhavet på sommaren och i Karibien, Kuba och Panamakanalen på vintern.

Ett rikt utbud av aktiviteter finns ombord, allt från intressanta föreläsningar, olika vattensporter till mastklättring och kvällsunderhållning. Star Clippers har tre fartyg som tar 170–227 gäster. Ni sover i er komfortabla och hytt eller svit med vacker inredning och marmorbadrum.


Segelfartyget har soldäck, pool, bibliotek, bar, matsal ombord. Ombord råder barfotalyx, d.v.s. ej kavaj- eller slipstvång. Frukost och middag serveras i den vackra matsalen med fri sittning, dvs. ni äter när ni vill och med vilket sällskap ni vill. Lunch i buffetform, ibland i matsalen men ofta på däck eller BBQ på en strand iland. Efter middagen väntar "Tropical bar" på däck där ni njuter av havsbrisen.

 

KONTAKTA OSS

för information och bokning

Tel: 08-400 25 280

info@travelroom.se